dagens låt


Tarzan and Jane-Toybox

skönt som fan

Har inget mer å säga än att det är underbart väder och jag har fått mig en bränna. Grill ikväll och saknar löv också.


dagens låt


I wont let the sun go down-Robin Cook

all you need is love.

När min baby är iväg på sina cuper och träningsläger är saknad enorm. Det känns som att han kommer hitta massa snyggare brudar och han bara önska att han var singel. Varför känner jag så? Dock har jag börjat komma över det mer och mer, jag menar, jag litar ju på honom. Han vet vad jag tycker om otrohet så på den punkten är vi klara.
Men varför känns det ändå vemodigt när han ska åka iväg?

Känslan av att jag kommer älska honom på något sätt hela livet ut är stark. Allt känns så lyckligt och bra när jag är med Johan. Han är det bästa som har hänt mig någonsin. Han har förändrat mig, till det positiva, helt klart. Det är jag tacksam för.

Min kärlek till dig är obeskrivlig, Johan.<3

dagens låt


Fast car-Tracy Chapman


dagens låt


S.O.S-Jonas Brothers

lönlönlön

Snart så kommer lönen och jag kan inte säga mer än att det känns uuuuunderbart!!!

Måste köpa lite saker nu bara, känns lite kiligt att göra åt pengar det första man gör men men.  Ny mobil ska det bli men vilken. Någon som har tips?

Ska köpas innan Skiathos:
solskyddskräm
after sun
tanningoil
sjal?
resväska
skivor
klännig

Kommer förmodligen komma på en massa annat.

dagens låt


Hallelujah-Imogen Heap

sleten.


Många inlägg med bara dagens låt och det ursäktar jag för men jag är så himla trött på mitt jobb just nu så det är inte sant. Mycket klag jag vet, men det går bara inte mer nu. Börja halv sex-sex, jobba in på lunchen och även jobba över. Det tar fan på krafterna ska jag säga. Och det är ju inte speciellt kul jobb heller men tur att man har sina arbetskamrater, hihi.

Helgen har bara bjudit på en massa mys. Film hos my boo på fredagen, The Notebook, mycket bra. Iväg till mormor på lördagen för att bli besviken när hon inte bjur på favorit maten, hem till boo igen för att spela monopol med alla godingar. Längesedan man spelade ett "sällskapsspel". Det var riktigt skoj även om jag inte var så himla duktigt med köpande hit och dit.

stay cool.

dagens låt


Speeding Cars-Imogen Heap

dagens låt


All summer long-Kid Rock

dagens låt


Synd att du är så söt-B.A.R

TÄVLING


run for your life

Springa, jobba, springa. Bra liv.

siben<3

dagens låt

Blir bara en dagens låt idag, orkar inte mer.




Over you-Chris Daughtry

dagens låt


This is me-Demi Lovato

penicilin

Dagen började med att gå upp klockan fem och åka iväg till jobbet tjugo i sex. Såg fram emot dagen med glädje eftersom jag skulle åka till Gothia klockan tolv. Runt åtta tiden började jag mår rikitgt jävla dåligt. Illamående, yrsel och allt möjligt. Kunde inte dricka för då kändes det bara värre. Trodde det skulle bli bättre efter frukost men icke då. Kanske pga av att jag inte fick i mig så mycket, men det gick verkligen inte. Började arbeta igen, i en ca 40 min innan jag kände att jag knappt kunde stå upp och trodde jag skulle spy vilken sekund som helst. Lägga sig och vila, trodde dagen var förstörd. Väl hemma tog jag en banan och sedan blev det ganska bra och jag kunde åka till Gbg i alla fall.

Väl framma i Gbg, Heden, med Fridlac så drog vi runt och kollade läget lite. Kollade oika matcher. Roligast var att se Elfsborg 18 mot något kinesiskt lag. Dom vann med 20-0! Även mycket roligt att se de underbara brudarna i M/T/V som även dom vann, fast dock med 2-0. Men en vinst är en vinst. Tråkigt nog kunde jag inte kolla på älskling som spelade på Kvidberg. Dels för att jag inte hittade dit och dels för att de speade samtidigt som brudarna. För er som inte vet spelar även han i Elfsborg men i 16 års. De vann mot en brasilianskt lag med 8-0. Med ett ont knä spelade inte Johan, så kanske tur att jag inte var där ändå då.

Hemma i Ulricehamn klockan halv sju bar det iväg till vårdcentralen. Urinvägsinfekion igen. Typiskt. Det tog dock lite tid innan läkaren kom fram till detta efter som han kollat på fel journallapp!!! Han hade kollat på den då jag varit gången innan och inte haft någon infektion. Bra kille. Han tyckte då att jag skulle göra ett klamydiatest. Jag menar vad i helvete, när jag nu säger att jag och min bf bara har varit med varandra så är det väl ganska så onödigt? När vi var på väg ut kom sjuksköterskan och sa att de gjort fel och jag fick tre tabletter penicilin innan apoteket öppnar imorgon. Tack vårdcentralen för bra vård!

dagens låt


Poision-Alice Cooper

beställt


Denna snygging blev det, jag är nöjd.

Måndag imorgon viket betyder upp tidigt och jobba. Förhoppningsvis så får jag sluta klockan elva för att åka ner till Gothia och kolla på M/T/V. Det ska bli kul, tråkigt bara att jag inte hinner/kan kolla på Johan. Smällar man får ta.

Var på Goldmine igår och skulle kolla om dom hade några kepsar där, hittade en men den överträffade ändå inte den som är på bilden. Hittade dock en t-shirt till J som han blev glad för.

dagens låt

Lite dåligt uppdaterat med dagens låt men skyller på att tiden inte riktigt finns.


Samba De Janeiro-Bellini

kepsjefel

Hade ju bestämt mig för att köpa en keps, valt ut den pefekta och alla. Så finns den inte i min storlek!!!
Blir denna nu ist:

TÄVLING HOS JULLEBULLE



Just nu pågår det en tävling hos JuliasBullar och jag tycker verkligen att ni ska kika in hos henne skicka in eran motevering. Även om jag vill vinna, haha!

dagens låt


Beeper-The Count & Sinden

solat

När det inte är någon sol ute får man ta till solarie. Var och solade både igår och idag. Somnade båda gångerna, vilket jag dock inte skulle gjort idag. För när jag låg där så tror jag att mitt ögonskyddsgrej åkte ner så jag har små vita ringar under ögonen! INTE snyggt! Varför händer det nu?

Imorgon bär det av till Borås med Tp, Tj och Barret. Hoppas på bra musik utav Tensta. Plus att jag ska ha mina nya skor, om vädret tillåter!

Måste också tilläga att jag fick världens gulligaste sms av Johan på frukosten idag på jobbet. Jag fällde en tår, lite pinsamt på jobbet men puss på honom ändå för att han är så bäst.

Peace out.

dagens låt


Outta my head-Ashley Simpson

motivation

De senste två, tre veckorna har jag legat i redigt med träningen. Var bara tvungen att ta upp springningen igen, kände att jag hade dött utan den. Så har sprungit 3-5 gånger i veckan. Känner dock att fem blir alldeles för mycket så fyra får bli bra och situps varje dag. Fettet kommer att bytas ut, haha!

Något som jag dock inte har så mycket motivation till är att skriva här i bloggen, känns som att jag tjatar om samma saker om och om igen. Jag tror det är för att jag jobbar som jag inte orkar.

PUSS

obsession


Love me or hate me it's still an obsession
Love me or hate me that is the question
If you love me then thank you
If you hate me then fuck you


Inget mer idag.

dagens låt


Love me or hate me-Lady sovereign feat Missy elliot

denna får det bli


dagens låt


Bag in da box-Dj Tune feat Orremannen

slutkörd

Det är sjukt vad trött man blir av att jobba. Även om jag har sovit toppen i natt så känner jag mig helt slut. Kanske för att det var så varmt i Johans rum?

Fredagen tillbringades med ett jäkla gäng. Vi grillade hade massa kul och allt var great. Knotten irriterade mig liiite bara. Ett himla kli på fötterna sedan, orka?

Igår var det en kväll med tjejerna i Timmele, pangpizza och film. Riktigt skönt att träffa dom igen. Det blir nästan aldrig att man träffas på sommarlovet fast man säger att man ska göra det. Varför är det så? Sov hos Johan efter vi varit hos Mackan en lite sväng.

Känslan att krypa ner bredvid någon man älskar är underbar. Lägga huvudet på hans arm och slumra in. Love it!

Tillbaka till verkligheten och jobbet imorgon, sucksucksuck.

Att älskas utav dig har blivit min största svaghet.

hjälp mig att välja

Nu tror jag att jag har hittat mina kandidater till mitt kepsköp. Nu gäller det bara att välja.



Vilken tycker ni?

Om nu vill se större bild klicka på dessa länkar:

http://www.topstreetwear.com/system/search/product.asp?id=5032

http://www.topstreetwear.com/system/search/product.asp?id=5034

http://www.topstreetwear.com/system/search/product.asp?id=4734

dagens låt


Nobody wants to be lonely-Ricky Martin feat Christina Aguilera

molnmoln

Hann sitta ute i ca en halvtimme innan molnen kom. Jag blir sur på det här, När jag för en gång skull är ledig så blir det skitväder! Fuck Gud som sitter där uppe och är cp, haha.

Ikväll blir det Tj, Towe och Barret. Vi ska göra pangpizza och kolla film. kanske även ett nattbad.

Puss på att jag älskar min J.

dagens låt


Pazza Inter-Inter

volleyboll

Helt jävla underbart att sluta klockan tjugo över ett idag! Drog hem med moppejävel och åt sedan direkt ner till Skottek. Dock så var vädret inte så himla bra men det var varmt i alla fall. Spelade lite volleyboll, badad och spelade mer volley. Det är verkligen så himla kul, speciellt eftersom att jag är så dålig, haha! Fast jag är ändå hyffsat bra på att serva tycker jag nog.

Grill ikväll. Korv igen antar jag eftersom det är to hard att grilla kött på engångsgrill. Massa folk och massa kul, det behöver jag!

Lite lite bränna
.


hejsan hoppsan...


fallerallera!

Det hände mig en väldigt intressant grej idag när jag åkte hem från jobbet men min "snabba" moppe. Jag hade lagt ner mobiljävel i fickan min men inte tänka jag på att trycka ner den ända längst ner i fickan. Det ringde två gånger så det vibrerade ju som saten och jag satt ju typ och vifta lite på benen, as gött efter en dags jobbande. När jag var framme vid ett kors med super lång kö så känner jag typ att den ligger nära öppningen på fickan men skiter i det och sen när jag är längst fram och ska fräsa på så trilla mobiljävel ut!!!! Under moppen landar den och jag måste kliva av, tappar nästan moppen och massa bilar bakom. PINSAMT!

När jag kom hem efter denna satans moppefärd så väntade Johan på yttertrappan.  Även fast jag var lite irriterad så blev jag på så bra humör. Vi gick till stadsparken och låg i solen lite sen hem och myste lite. När han åkte hem så sprang jag en tur och självklart så skulle Johan hänga efter med moppen, usch! Men som tur var inte hela vägen.

Puss på att han är bäst.

dagens låt


Because I got high-Afroman

dagens låt


Bailando-Paradisio

värmebyxor


Ner på stan efter att ha legat i solen en stund efter jobbat. Rea på Team Sportia var det som skulle kollas in. Jag hittade dock ingenting som var på rean men en bikini och värmebyxor blev det allt. Hoppas nu att byxorna hjälper att fixa till mina ljumskar. Det bästa är att dom går ovanför navlen så jag blir svettig och förlorar även massa där när jag springer!

Snart jobbat min första vecka, great! Känner på mig att de här 20 dagarna som är kvar kommer att gå fort. Det jobbigaste är bara när jag hör hur kul alla har det på Skottek osv men men vecka 32+33 tar jag igen det!

Tummen upp!

Our hearts are one.

dagens låt


Cannonball-Damien Rice

work it baby

23 dagar kvar på jobbet. Det känns inte så mycket om man säger så. Det känns ju värre med fyra och en halv vecka, eller? Skönt att det är onsdag imorgon iaf, mitten på veckan och sedan väntar torsdagen som går fort. Fredag! Bara halv dag, det är wonderful. Uppskattar det väldigt mycket.

Var även hos psykologen och massören idag. Berättade om alla skit som jag måste ha kontroll över osv, känner dock att det bara blev värre efter att jag berättat det.

Bara lite till.

RSS 2.0