dagens låt


On an on-Agens


nice.



Just chilling.

viktigt meddelande

Det är så sjukt att jag inte har fattat det innan. Alla har ju sagt det till mig. Ät normalt och träna så kommer du må och se mycket bättre ut. Varför tog jag inte åt mig tidigare? Alla borde förstå att man mår bra av att äta. Att hoppa över maten gör bara att du mår sämre. Illamående som medförde sömnlösa nätter. Det är inte värt det. Inte någonstans!

Jag kan säga rakt ut att jag har kämpat med en sjukdom, som jag inte skulle vilja kalla anorexia jag har bara inget bra namn på det. Men man kan ju säga att jag helt enkelt var för hungrig för att svälta. I stället åt jag bara lite mindre och tränade mer. Illamåendet kom dock två-tre år efter det börjat. I början hade jag inte problem med något men för cirka ett år sedan började skiten. Jag trodde jag var glutenallergiker eller något. Ville aldrig inse att det var mat. Varför skulle det vara det som gjorde att jag mådde dåligt? Det hade ju inte varit så innan. Sedan kom sommaren och jag var tvungen att börja äta för att överhuvudtaget kunna gå till jobbet. Efter det blev det bara så normalt att äta, när skolan började var jag van vid att äta så jag bara fortsatte med det och jag har aldrig har mått så bra som jag mår nu. Träningen är framförallt rolig och äta är inte lika jobbigt längre. Jag påstår inte att det har gått över, det har bara blivit lättare att acceptera.

Förstör inte era liv, snälla.

dagens låt


Smile like you mean it-The Killers


bloggadress?

Funderar på att byta till en annan bloggadress men kommer inte på något bra namn. Tycker mitt ettenionhoe inte är så bra längre,haha.

Förslag?

dagens låt


Have a heart-Bonnie Raitt

dagens låt


Liar Liar-Girlicious

thai

Åkte till Johan igår, därför lite dåligt uppdaterat. Känns dock att jag aldrig skriver något vettigt.

Kom till Borås runt sju, vi köpte thaimat gick hem och myste. Somnade tidigt för att vara pigga och krya när Johan skulle spela match på Arenan. Vinst blev det, härligt! Kollade runt på Skopunkten innan vi drog hos hemåt och hittade ett par skit snygga kängor som ska bli mina snart, väldigt snart. Ikväll händer det förmodligen inte så mycket, känner för att ta det lugnt denna helgen och det görs bäst med O.C.

kiss my butt

dagens låt


Stay with me-Dj Ironik

vädret på topp, allting gott


Helt sjukt bra väder idag! Kunde gå till skolan utan jacka, då var klockan tolv i och för sig men ändå. Solen har verkligen lyst hela dagen. Energi fick jag som bara den men hade fortfarande ont i halsen. Trotsade halsen och stack ut och sprang. Fan så skööönt det var! Känner mig lycklig.

Något som jag blev lite sur över igår var när jag fick min lön. Jobbade mellan fyra till åtta på kvällen härom veckan. Och ändå så får jag samma jävla skit lön! Liksom orka att det inte är något ob för lagerarbetning om man inte jobbat innan under dager. Vad fan är det för regler? Aldrig mer jobba över säger jag ju bara!

Politikprovet idag gick fint. Inköp och varuhantering imorgon, hoppas på att det går lika bra. Nu vill jag att Idol ska börja och sedan Heroes.

Bild tagen vinter 05

head to foot


Från att somna med ett leende på läpparna till att vakna med tårar i ögonen och ont i halsen. Inte kul.

Vad har jag gjort den här gången för att bli förkyld? Jag hinner bara inte med det så nu gäller Ipren, Fisherman, vatten och tee framöver. Mycket plugg också vilket gör det hela så mycket lättare. Känner inte för att plugga in massa formler hitan och ditan, vill bara jobba med UF och komma igång med allting.

dagens låt


Wild Horses-Natascha Bedingfield

söndag=bajs

Helgen har varit toppen. Film och bowling erbjöds och jag tackade ja såklart. Dock suger jag verkligen på att bowla men vem bryr sig, kul hade jag i alla fall. Efter kvällens aktiviterer drog sig jag och älskling hem till min renbäddade säng med nya påslakan (finns inget bättre) och sov. Underbart!

Imorgon klockan nio bär det av till Åhaga i Borås för UF Kick-Off. Hoppas att det blir kul. Efter det stannar jag kvar i Borås för dans och sedan hem till plugg. Hoppas även på ett litet möte med min boo. Haha, många namn han har.


dagens låt


All about you-McFly


mcfly

Totaly SICK! De är så bra så att jag spricker. Nastasja visade några videos med dem 2006 och sedan dess har jag varit helt fast. Tröttnar aldrig på deras låtar. Plus att man blir helt sjukt glad också! ÅH LOVE!!!



dagens låt


Come back to me-Vanessa Hudgens

lyckligare än någonsin, eller?

Ett stycke lycklig

För er som vill veta har jag sovit bra nästan varje natt sedan skolan börja. Det hör till ovanligheterna. Normalt att känna sig trött på mogonen kanske men nu går det alltid över. Innan var jag konstant trött pga av fyra timmars sömn varje natt typ. Jag började med Valeriana Forte för en vecka sedan och det märks verkligen att dom hjälper mig att slappna av.

Förövrigt tror jag det beror på att jag äter ordentligt och tränar nu. Innan var det mer, träna lagom äta så lite som möjligt. Det höll bara inte. Illamånde vilket resulterade i sömnlöshet. Det måste bara vara det som var problemet. Samtidigt som jag är glad för att jag vet vad som problemet är så vill jag inte veta. Jag vll inte att det ska vara orsaken. Fast jag orkar inte heller med sådana här tankar längre. So I'm leaving this behind now. Jag vill vara lycklig och är lycklig.

Jag har ju världens bästa pojkvän och helt underbara vänner så varför fokusera på det som är dåligt?

Mitt träningsschema ser nu ut såhär:
Mån - Cheerdans
Tis - Vila
Ons - Cheerleading
Tors - Löpning/Cykling
Fre - Vila
Lör - Vila
Söndag - Löpning/Cykling

dagens låt


Kom igen Lena-Håkan Hellström

9 months

Var ju som sagt hos babyboo igår. Gick på stan en timme. Johan hittade ap-snygga jeans och en tröja och jag köpte mig en kavaj. Hel nöjd!

Efter det gick vi och åt/fikade på Viskan, sedan blev Johan lite lurig. Han ville aldrig gå hem! Runt på stan i kylan och allt jag ville var typ hem till lägenheten! Efter sisådär en halvtimme på stan igen så traskade vi hemåt. när vi kom fram till dörren så var den upplåst, lite panik jag fick! Men då hade min fina Johan  tänt ljus och massa fint i lägenheten. En spellista med de låtar som jag älskar spelades i bakgrunden och jag kunde bara inte hindra tårarna från att komma.
Hur gulligt är det inte?
Jag kommer alltid minnas just den stunden då jag gick in i lägenheten och såg allt fint. Åh jag älskar honom så mycket!

Han ville inte ta hem mig förtidigt för att det skulle bli mörkt ute först så ljusen hade någon effekt. Min kärlek till honom är gränslös. Oändligt mycket mer än nio månader ska det bli.


ny soffa


Förhoppningsvis
så åker vi och köper en ny soffa till mig idag.

Förövrigt så har jag väldigt svårt för att uttrycka mig nu förtiden.

dagens låt


Shock me all night long-AC/DC


morgon och idrott

Ska snart gå till skolan med Marika men hade lite tid över för att skriva. Har aldrig det på morgonen!  Idrott som väntar och efter det skolkort, ohyes! Hur fan kan dom lägga kort efter idrott? Förstör ju allting men shit the fuck, blir aldrig bra hur man än gör så.

Jag får väl kila iväg nu då. Skriver antagligen imorgon för i eftermiddag ska jag till ÄLSKLINGEN!

9 months

i hate mondays


Jag kanske inte ska bara så butter för jag slutar elva på måndagar. Men det är ändå måndag. Jag orkar bara inte dom. Det är allmänt drygt, äckligt och man är fortfarande inställd på att det är helg.

Något som jag och min pojkvän ofta disskuterat är att en timme är för kort. En dag är för kort. Allt är för kort. Kanske tycker vi så för att när vi väl ses går tiden för fort. Liksom två dagar som helgen är, det går för fort! Slow it down please? Jag vet inte hur jag ska förklara mig mer än såhär för jag hittar bara inte orden idag.

Jag mår illa men får väl försöka att äta något om en stund. Apprå dagens låt så älskar jag verkligen Queen. Så himla bra!

That's all for now.

dagens låt


Show must go on-Queen


söndag igen

Nu var det söndag igen. Suck.

Hegen har bjudit på lite film och mys med älskingsjohan. Inte så mycket mer faktiskt, var tänkt att åka till Ikea men icke då. Nu blir det att kolla på Helens små underverk.

Skriver antagligen mer imorgon.


dagens låt


Dangerous-Akon Feat Kardinal Offishall

dagens låt


I want to break free-Queen

vad tycker ni?

Jag har, när jag hinner blogga vilket är nästan jämt, en dagens låt. Det vorde kul att veta hur många det är som kollar in den. Jag menar det är ju inte bara fjortis musik eller bara rock. Jag lyssnar på allt. Så jag tycker verkligen att de personer som trillar in på min blogg ska kolla in dagens låt.

Eller ska jag sluta med det?

dagens låt


Put your records on-Corinne Bailey Rae

äntligen lite tid för blogg


Har haft väldigt fullt upp de senaste dagarna. Jag som aldrig brukar ha något att göra!

I måndags slutade jag tidigt, var ute och sprang vilket var väldigt skönt. Tisdag slutade jag sent och all tid bara försvann. Onsdagen bjöd på cheerleading i Borås, vilket var mycket skoj! Ska testa cheerdans på måndag också!

Igår fick jag äntligen träffa Johan lite, det var så himla bäst. Hur kär går det att bli egentligen? Jag tror att det är oändligt för jag kan verkligen inte förklara min kärlek till honom. Vi städade och myste. Det hanns även med lite tjöt med Oscar, som vanligt! Haha trevlig prick det dära!

Idag har jag tagit en skön fika/mat med Nastasja. Det behövdes! Efter det gick jag och kära mami och handlade. Hem, ner till stan igen för att köpa present och även krom och valeriana till mig. Krom för suget och valeriana för sömnlösheten. Hoppas det hjälper!

Senare ikväll blir det film hos broder min.

taggtaggad

Sitter just nu och jobbar lite med Inköp och varuhantering men kan meddela ett det är trååååkigt!!!

Senare idag bär det av till Borås mfed Emelie för att testa på cheerleading. Det är så spännade, hoppas det är roligt! Men varför skulle det inte vara det? Frågan är bara vad man ska ha på sig, kanske låter löjligt men man vill ju inte göra bort sig första gånger precis.

Jag skulle också vilja berätta för hela världen hur mycket jag saknar min Johan just. Jag har inte täffats honom på 3 dagar och det känns som en evighet! Jag vet att vi har varit borta ifrån varandra mycket längre men nu känns det bara så olidligt. Jag tror jag älskar honom för mycket.


dagens låt


Come back to me-Akon

cheerleading, något för mig?

Onsdag är det tänkt att jag ska våga mig till Almåshallen för att testa på cheerleading. Men jag som verkligen inte är vig någonstans! Antar att man blir det efter ett tag men ändå känns det lite knivigt. Hoppas att jag får med mig någon första gånger, känns ju alltid lite jobbigt att komma själv. Jag som inte är smal heller! Hur ska detta gå?

Någon som har tips om vad man ska tänka på?

puss

dagens låt


Love like this-Natasha Bedingfield

thoughts

All this thoughts running through my head and I don't know where to put them. I wish I could hide them under my pillow and then sleep for a month or so, til' I'm spirited to go on with my life. It's speeding on so fast and I'm about to loose it. Letting go, wonder if it's hard?

dagens låt


Mr. Brightside-The Killers


gårdagen

Fest på Vega igår, slutade mycket lyckligt tycker jag. Vet dck inte vad som hände med mina ögonlock, var typ helt blå/röd under ögonbrynen och jag hade inte ens noppat ögonbrynen nyss. Mycket folk och sprit. Helt enkelt toppen. Tack Jepser för förfesten och tjejerna på Vega för festen!

Bild från Nastasja

jag är redo för kvällen

Redan suddigt, bra.

dagens låt


What I've done-Linkin Park

dagens låt, lite sent


Only Hope-Mandy Moore

inköp och varuhantering

Hur kan ett ämne vara så tråkigt? Jag slår vad om att det är pga lärare som ser ut som självaste tomten.

Förövrigt läser vi 20 min varje dag i valfri bok och på tå veckor har jag läst ut Pojken som kallades Det. LÄS DEN! En sådan hemsk historia har jag aldrig varit med om. Flera gånger var jag nära att spy. Hur kan man behandla ett barn på det sättet? SJUK JÄVLA MÄNNISKA SOM GÖR SÅ! Nu så ska jag ta mig an Pojken som inte fanns, den fristående andrautgåvan. Ser fram emot det.

KYSS 


dagens låt


Untouched-The Veronicas

humöret på topp...

trots att vi fick 29 engelska glosor tills imorgon.

Veckorna går ju så himla fort, den här veckan och speciellt den här dagen, har bara glidit förbi. Vi har också kommit på massa ideér till UF nu, känns riktigt bra om du frågar mig!

Imorgon är det fredag och då tänkte jag tvinga mamma att följa med till Gällstad en sväng för att se om man kanske kan inhandla något nytt till helgen. Känner mig så himla glad över helgen på något sett. Johan kommer ju hem och det är alltid skönt. Tycker inte om att vara 3 mil ifrån honom! Nu tycker säkert en del att det är ju ingenting men det är det faktiskt! Speciellt eftersom jag inte har körkort, man måste ju passa tiderna med buss då. Det är inte alltid så himla lätt ska ni veta.

Nu äre dusch, plugg, Idol och Heroes!

PEACE

dagens låt


T-shirt-Shontelle


hejhoppsnopp

Sitter i skolan just nu och håller på med en redovsning om Apple. Tror att det kommer bli bra faktiskt men just nu känner jag bara inte för att jobba. Magen kurrar. Jag vill ha min banan som ligger i väskan och väntar så snällt på mig.

Efter skolan blir det hem och sedan simhallen efter att jag fått i mig lite mat. Skönt att vi inte har så mycket plugg, det är mest hårt arbete i skolan och så UF som gnager i huvudet hela tiden. Något förslag på en produkt?


dålig dag.

Maten vänder sig i magen på mig.
Jag är trött och helt konstig.
Jag faller i ihop ännu en gång.


Efter vi haft idrott idag kom alla dessa tankar tillbaka. Det är inte lätt att hålla tillbaka då.
Jag faller direkt för jag vet hur lätt det är. Illamåendet är tillbaka.

Under sommaren hade jag verkligen byggt upp något som jag trodde var bra. Ett liv med glädje, sömn och framför allt mat. Men sedan så börjar skolan igen. Det är sjukt hur lätt jag faller då. Men jag orkar bara inte stå emot.

You're my happiness

dagens låt


Sophie-Eleanor McEvoy

en alldeles egen dag.

Varje år, sedan en tid tillbaka har Tingsholms Gymnasiet haft en uppstartsdag i början av varje läs år som heter En alldeles egen dag. I år var gästerna Mattias Klum, Sara Lund och Björn Gustavsson. Ja, ni läste rätt. BJÖRN GUSTAVSSON. De andra två var skitbra också men Björn toppade verkligen allt. Plus att han hade tagit med sin kompis Zoran. Underbart roliga killar det dära. Dock fick man inte ha på sig sin mobiler och annar, vilket sög.

Jag är helnöjd med dagen än sålänge men jag vet att den bara kommer att blir bättre för jag ska åka till Johan sen. Han underbara, mysiga lilla lägenhet passar mig perfekt. Älskar att han finns i mitt liv och jag älskar honom mer än livet i sig.


dagens låt


Move shake drop- Dj laz


RSS 2.0