looking back on hard times

"1 jul 2007
Jag kanske är ett sött ansikte utåt, inte fan vet jag, men det är bara en fasad. En fasad för vad som finns under. Det är så mycket som vill ut, så många saker jag skulle vilja säga till min familj och mina vänner men jag vågar inte. Rädd att de ska börja tycka dåliga saker om mig, sluta umgås med mig eller bara stöta bort mig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre. Mitt huvud exploderar snart utav alla mina konstiga tankar. Jag är så rädd för att gå upp i vikt, jag vill bara ner och ner! Det finns knappt ingen som vet att jag känner så. Att jag känner mig fet, äcklig och oönskad. Vad skulle hända om jag så något sådant till mina vänner, om de läste detta. Vad skulle de göra? Jag orkar inte tänka dessa tankar längre."

Helt sjukt att jag skrev detta för lite mer än ett år sedan. Kan bara säga att jag älskar mina underbara vänner och Johan som fick migg uppåt och kämpa. Lång väg kvar men jag har er att tacka för så himla mycket.

Ni förtjänar hela världen.

göteborgs mys

Fredag och lördag var det alltså Göteborg med mamma, Elin och Eva. Även om det regnade nästen hela tiden när vi var på Liseberg så hade vi det underbart. Vann massa chocklad, god mat och en rejäl hotellfrukost. MUMS! Hanns även med lite shopping, såklart. Nya jeans, kofta, linne, skor och annat smått och gott. Kommer väl bilder på det senare i veckan. Träffade också på Julia, kul!

Jobbigast med hela helgen var att mina sms inte kom fram till Johan och ja jag är beroende!

Här kommer lite dåliga bilder från vår lilla tripp.

Mami och Eva



Jag och Elin


Liseberg!


Tjockis

funnyfunnyfunny


Godmorgon Fredag!

Vaknade runt halv elva med en gosig kissemiss bredvid mig. Åt en rejäl frukost idag, kommer banne mig inte behöva någon lunch! Får väl börja göra mig i ordning och packa det lilla som jag ska ha med mig till Göteborg. Viktigast är plånboken, så det så!

Måste bleka håret snart igen men får bli om två veckor kanske, så det håller sig hyfsat bra tills nyår. Sa jag förresten att jag fick mina skolkort igår? Jag blev nöjd för en gångs skull!

see ya later.

några outfits


jul på liseberg

Varför ska alltid snön försvinna när man ska göra något roligt? Hoppas i alla fall att det är kallt på fredag annars blir jag besviken. Tror dock att vi kommer ha super mysigt ändå men det blir inte riktigt samma känsla som det hade blivit om det var kallt. Jag försöka träffa Julia lite med kanske, fun!

Annars vaknade jag nog på helt fel sida idag och världens bad hairday. Uscha! Det dåliga humöret försvann när jag fick MVG på min engelska uppsats som vi skrev förra veckan. Fyra ämnen att välja bland och jag valde att skriva om min dagdröm, vad jag skulle göra då osv. Jag är helnöjd! Mindre nöjd med politikprovet, G+, sug röv.


Sommar 06, fun!

Veckans låt


Breathing your love-Darin feat Kat Deluna


tråkig genomgång

Sitter här och lyssnar på cplärare som går igenom fakturaskit. Allting känns bara så jävla onödigt och bajsigt.

Känslan av att jag valt fel linje är så stark. Vem som helst vet väl hur man ska bete sig i en butik? Okej att man får lära sig en hel del om administration osv men ändå. Allting känns så jävla meningslöst. Förstår inte varför jag inte satsade mer. Jag vill ju vara frisör. Nu är det dock försent, för aldrig i hela mitt liv att jag går om två år.

Orkar inte vara seriös längre.

skolan

Känner bara:
felfelfelfelfelfelfelfelfelfel

underbara snö



Även om bilden inte är tagen i år så speglar den ungefär det som jag känner just nu. Massa snö, kyla som leder till mys och en massa ljus! Det är som ett lugn landar över mig när snön kommer. Älskar att ta på mig min stora jacka och varma stövlar och bara gå ute en stund, men då ska det helst ha slutat att snöa annars går det ju inte titta, haha. Kommer bli mysiga dagar i Göteborg i helgen med mamma, Elin och Eva.

Slutade som vanligt klockan 11 idag. Så underbart att ha det så på måndagarna. Hem och sover någon timme sen iväg till Borås och träna. Härligt tycker jag! Hoppas bara inte bussen kör av vägen, typiskt mig att tänka så. Suck.

Vet inte riktigt vad som flög i mig igår men det är nog den dåliga sidan av mig som har varit instängd för länge så det bubblar ur lite dåliga tankar ibland. Det måste det bara få göra, eller?

favorite for the moment

I conjure up the thought of being gone
But I'd probably even do that wrong
I try to think about which way
Would I be able to and would I be afraid

Cause oh I'm bleeding out inside
Oh I don't even mind

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

Pink-It's all your fault

...

Det går, jag har ju gjort det förr.
Räkna.
Igen.

För att jag bara måste.

ändringar i bloggen

Inte så mycket ändring kanske. Men känns som att min blogg mest innehåller dagens låt och därför ska det ändras till veckans låt. Ingen fast dag, kommer när jag känner för det helt enkelt.

Skulle vara så mycket lättare att bara sluta igen. Ett problem mindre att bry sig om.

Tell me, what do you do when it all falls apart ?

don't know

I hate this part right here
I just can't take your tears



bra fråga

vad tycker du jag ska göra då?

dagens låt


I hate this part-Pussycat Dolls

förjävla dåligt

Ganska så klent med inlägg nu förtiden. Men jag känner bara att inget som jag skriver är något läsvärt så lika bra att hålla fingrarna borta. Men för att ni som läser ska veta att jag lever så slänger jag väl in ett inlägg då och då, ska även försöka med dagens låt!

Mycket har hänt de senaste två veckorna och jag vet inte ritkigt vad jag ska säga om det faktiskt. Jobbigt bara! Affärsplanen är i alla fall inlämnad nu och jag har en så jääääääävla träningsvärk. Jag har ju inte gjort något så speciellt denna veckan. Var dock i badhuset med Johan igår, trodde det skulle lindra lite men blev bara värre! Träningen kommer ju gå jättebra imorgon.

Johan är min

som sagt

det är inte lätt när det är svårt.

dagens låt


Everything I need-The Veronicas


dagens låt


On the radio-Regina Spektor


varför?

när det blir såhär vill jag bara ge upp allt och falla tillbaka igen.

dagens låt


Rockstar-Prima J


lite kvällsblogg

Ingen träning idag det innebar att jag äntligen kunde träffa Johan. Himla underbart! Det var ett tag sedan. Hela tre dagar sedan, kanske inte så mycket men saknaden är ju så stor. Lite prat och lite mys satt fint denna annars jobbiga onsdag.

För övrigt är jag jääävligt trött på fucking UF just nu. Spyr typ tre gånger om på det, så det så! Tur att man har en massa bra musik, annars hade jag nog tagit livet av mig direkt. Usch!

Kul att jag inte kan lägga upp bilder heller, suck.

inget alls

min dator har damp idag.

dagens låt


Baby Doll-Girlicious
(dåligt ljud så vrid upp volymen)

fars dag

Som rubriken säger så är det alltså fars dag idag. Min kära lilla pappa fick en ny snygg plånbok och lite lotter. Tycker det är så tråkigt att köpa strumpor, slips eller kalsonger. vet dock inte om detta var bättre men en ny plånbok behövde han i alla fall! Eftermiddagen bjuder på fika och morfar, ska bli mysigt tycker jag.

Nu tillbringar jag tiden med min kära drog musiken.

sitter i skolan

Försov mig imorse. Hör verkligen till ovanligheterna. Jag vaknade fem minuter innan jag och Marika skulle gå, jobbigt! Det blev att tröka på kläder borsta tänderna och iväg. Nu sitter jag här i skolan och mår illa.

Försöker jobba men de går inte, miljoner tankar flyger runt i huvudet och som jag skrev ovan: jag mår illa. Jag mår aldrig illa längre, varför nu? Antagligen för att jag ionte fått någon riktigt frukost men jag mådde dåligt igår också. SKIT!

Tankar tankar tankar


dagens låt


If I fall-Amber Pacific


hej hopp

Dagen har flytit på allmänt bra fast än jag gick till halv fyra idag. Fixat en helg del med UF och det känns som att det mesta har löst sig och vi är på rätt spår igen. Förövrigt åt jag en banan, lite sallad, kexchoklad och choklad. Bra godis sug jag har innan hemska veckan. FY! Hatar det mer än något annat i världen. Blir acneface ditt av choco juuue.

Annars blir det lite styrka och engelskaglosor idag.

KYSS MITT ARSLE!

dagens låt


Everything I'm not-The Veronicas


you're just like a pill

Idrott, och idag bjöds det på basket. Helt ok om ni frågar mig. Efter det så flöt dagen bara på, märkte inte att tiden gick så fort. Antagligen för att det är mycketmycket att göra, suck.  Men det börjar fixa sig nu och det känns himla skönt måste jag säga.

Annars är väl allt som det brukar. New pills och sådär. Så jävla ledsen för att jag inte känner för att skriva något längre!
Blir bara dagens låt nu förtiden. Och idag kommer det vara en helt grym låt så kolla in det!

PUSS

dagens låt


Sad but true-Metallica

äntligen

Äntligen så kommer det ett inlägg igen. Inte för jag vet om någon bryr sig så himla mycket men.

Lovet har varit mycket behövligt. Sova och bara hinna slöa lite. Söndag och måndag gick åt till att vara sjuk. Sen så blev det Jönköping och Göteborg, bio och mys med tjejerna. Dock ingen dans på lovet men det börjar idag igen. Ska bli kul eftersom vi antagligen kommer att börja med vår tävlingsdans. 7 veckor kvar till julov.

Födelsedagen var mysig med en lång sovmorgon och sedan mysmys på kvällen. Fick mina älskade skullcandylurar!♥
Klocka och lite annat smått och gott.

Idag saknar jag min Johan

RSS 2.0