dagens låt


Time after time-Quietdrive

utmaning

Utmanad av Juliasbullar

Regler: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1) Vad gjorde jag för 10 år sedan?

Jag var sju år och sprang antagligen mellan min och Sannas tomt.
2) Vilka 5 saker finns på att-göra-listan idag?
Träna, duscha, fixa mat tills imorgon, skriva ner saker jag behöver till resan och kolla film.
3) Godis jag gillar?
Choklad, choklad choklad och allt annat som är oäckligt
4) Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Jag skulle spara massa pengar så jag har kvar lite när jag har, shoppat rest och skänkt.
5) Städer / orter jag bott i?
Ulricehamn, räknas som by? haha nej kanske inte

Jag utmanar: Alexandra, Alexandra,Rockdollshitty, Sofia och Adrianas

dagens låt


Du hast-Rammstein

sunday bloody sunday


Helgerna går alldeles för fort! Fredagen kommer man kollar en film eller något annat slappt för att man är så trött sedan kommer lördagen och man gör typ inget vettigt på dagen och på kvällen träffar med vänner och går och festar eller bara stannar inne. Det finns inte heller så många valmöjligheter i den här lilla staden men jag ska inte klaga mer nu. Skönt att man har fått sova ut iaf!

Jag och Johan har pratat lite och kommit fram till att det är nog väldigt bra att vi kommer gå på olika skolar de närmaste tre åren för om vi ska träffas varje dag kommer det vara bli jobbigt. Man får inte tid till att sakna varandra och det tror jag att man behöver i ett förhållande. Å ena sidan så är det kul att träffas varje dag men inte i längden kan jag känna. Man har inget att berätta för varandra tillslut. Distans/privatliv=good life, så är det! Enligt mig då.

Framtiden ser ljus ut.

dagens låt


Vacker utan spackel-Joakim Hillson

inköp

Vart på Lager 157 och Bolagret med mami idag. Hittade som vanligt något.

Tshirt 150 kr
Sjal 60kr
Armband 24 kr


Bästa beskrivningen

Såhär känner jag för dig Johan.

Vet om att du är den vackraste i världen och vet du om att du har ett leende så förenligt med dina ögon. Där passionen lyser starkt. En utstrålning som för mig på osäker mark. Där du går, där du finns, finns också en spänning, bara närvaron av dig kan ge svåra dagar vändning.

Du berusar mig med din stryka och allmän värme som du sänder. Du håller hela min tillvaro i dina händer.

För bara du kan bemöta mina känslor, kan mätta mina begär för du är den enda som förstår mig och kan berätta vem jag är. Du har ett sätt som bara kan älskas som man ser upp till närmast en gud. Du berövar min dag, mitt inre, mitt jag. åhh du, ååh du, ååh du.

Allt du ger, allt du tar har inga gränser. Så vacker så öm i min famn inför din förtrollande charm och när du kommer för att hålla om mig så vet du att du aldrig ska släppa taget. Älskas utav dig har blivit min största svaghet.

För bara du kan bemöta mina känslor, kan mätta mina begär för du är den enda som förstår mig och kan berätta vem jag är. Du har ett sätt som bara kan älskas som man ser upp till närmast en gud du berövar min dag mitt inre mitt jag... ååh du, ååh du, ååh du.

Du berusar med din styrka och allmän värme som du sänder. Du håller hela min tillvaro i dina händer.

För bara du kan bemöta mina känslor, kan mätta mina begär för du är den enda som förstår mig och kan berätta vem jag är. Du har ett sätt som bara kan älskas som man ser upp till närmast en gud. Du berövar min dag, mitt inre, mitt jag., ååh du, ååh du, ååh du..

"Du", Elin och Alex

Elin och Alex?

Någon som vet vart man kan få tag på låten Du med Elin och Alex?

keps eller inte?

Jag tror det är dags för mig att köpa en keps men vet inte riktigt vilken eller vart. Streetwear har många snygga. Tipsa gärna:)

Inte min keps och ful bild förövrigt!

dagens låt


Fields of Gold-Eva Cassidy

äntligen helg!


Fan i helvete vad skönt med helg! Ska bara ta det lugnt, kolla film och sova ut massa. Ikväll blir det Smekmånaden som går på 3:an klockan nio. Har aldrig sett den innan, dålig stil av mig men det har bara inte blivit av.

De två dagar som jag har jobbat denna veckan har gått mycket bra men fasiken vad trött man blir av att gå upp kvart i sex och sedan bara sitta ned på rasterna. Det tar på krafterna vill jag lova så jag hoppas verkligen att ni köper ost från Wernerssons annars jeeeklar!

Jag har 26 par skor har jag räknat ut, kanske inte så många som ni trodde men för mig är det fan många!

dagens låt


Empty Room-Sanna Nilsen

ångest

Imorgon börjar jag jobba. Samdtigt som det är skönt att inte vara rastlös nu när det är dåligt väder så är det så tråkigt att jobba! Jag vill vara med babyboy nu när han för en gång skull är ledig från sin fotboll ett tag. Men men, pengar ger det.

Var ute och sprang igår också för första gången på ett tag. Skönt! Fettet bara rinner av kroppen, love it!

Har ingen lust att skriva.

skomani

Jag skäms lite över hur många skor jag har men det går inte bara motså när man hittar några man verkoigen fastnar för. Och det finns många mer som har fler skor än vad jag har! Så igår när jag var i Jkpg hittade jag dessa godingar:



dagens låt


Follow Me-Breaking Benjamin

jag kom på..

Att jag visst har något att säga till er!

Jag älskar mig Johan mer än någon och något annat i hela universum och inte ens det räcker till. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom. Allt skulle vara tomt. Han har visat mig vad kärlek är.

Älskar dig!

dagens låt


Hold on be strong-Maria Haukaas Storeng

Har inget mer att säga idag.

dagens låt


The Traffic Jam-Stephen Marley feat Damian "Jr Gong" Marley.

gla' midsommar!

För mig innebär midsommar, potatis, gräddfil, skinka, gräslök och självklart jordgubbar! Mums vad gott det.
Har ni några speciella traditioner vad gäller midsommar?

Ikväll bär det av till Timmele, vet dock inte riktigt vad som händer där men ingen smågrodorna iaf. Längesedan jag dansade runt en en midsommarstång och inte har jag någån blomkrans på huvudet heller. Vädret sänker stämingen en hel del.
Vad gör ni ikväll?

ha det underbart.

dagens låt


Pressure-Paramore

dagens låt


Ella Elle L'a-Kate Ryan

ett tag sedan


Var ett himla tag sedan jag skrev något vettigt här, anledningen är att mamma gjort sönder mitt tangentbord. Måste trycka bajshårt på space för att det ska hända något. Vet dock inte om det kommer bli så himla vettigt nu heller men jag ska försöka uppdatera er om mitt liv och vad som händer just nu.

De senaste dagarna har jag tillbringat mycket tid med min älskade skruttplutt. Det har varit helt underbart. Vi har aldrig spenderat såhär mycket tid tillsammans. Det är positivt med sommarlovet, mer tid! Fast om några dagar börjar mitt jobb. Fem veckor på Wernerssons Ost, hoppas det går lika bra som förra året. Men varför skulle det inte göra det?

Midsommar imrogon och vi har ingenting planerat. Vad som helst kan hända!
Jag är öppen för förslag.

dagens låt


I'm yours-Jason Mraz

dagens låt


When You're gone-Avril Lavigne

dagens låt


Boom-P.O.D.

J´s val:


Gimme Gimme Gimme-Narada Michael Walden

sjuk...suck!

Nu har man dragit på sig en förkylning lagom till att jag och älskling ska fira ett halvår. Men men jag ska vila vila vila och kolla Robin Hood snart. Grymt jävla bra film, love it!

PEACE

dagens låt


I don't want to miss a thing-Aerosmith

framtiden

I höst så börjar min stora kärlek på en ny skola i Borås. Det kommer att bli tufft. Han får en egen lägenhet och kommer att vara omringad av sina kompisar hela tiden. Det som oroar mig är alla nya tjejer. Jag vet att älskar mig men vad skulle hända om det kom en helt ny, snygg och så mycket bättre tjej än mig?

Dissen och dra, eller vad kommer hända?

Tårarna tränger på när jag tänker på det här men samtidgt är jag så oerhört glad för J's skull. Det är en chans i livet och han måste verkligen satsa. Och jag lovar att alltid finnas med, stötta och allt som bara går att göra för att visa att jag och är hängiven till detta. Jag finns där till 100%, alltid!

You own my heart now and forever and ever.

dagens låt


Fer Sure-Medic Droid

dagens låt


Dub i Dub-Me and My

massage

None
Ganska nyss hemkommen från massagen och psykologen. Mycket skönt. Speciellt för min stackars nacke somblev sönder rockad på SA i onsdags. Haha.

På måndag är det en väldgt speciell dag. I alla fall för mig och J för då har vi varit tillsammans i ett halv år. Jag kan inte förstå hur fort det har gått den senaste tiden. Jag älskar honom av hela mitt hjärta, föralltid.

laptop

Sitter här med min kära broders laptop. Måste erkänna att jag blir riktigt sugen på att köpa en, får dock lugna denna tanke till lite senare.

Imorgon bär det av yill UM för ett andra besök, jag ska även få massage som ska hjälpa mig att slappna av. Känns bra att ordna upp det här nu. Kan säga de hur många gånger som helst men tröttnar aldrig på att säga hur nöjd jag är som äntligen tagit tag i det här.

Igår var det SA som gällde. Vinet i högsta hugg och alla var på topp. Vi dansade som vildar och regnet som föll hindrade oss inte. Mycket roligt att se min lilla älskling ganska så packad om jag ska säga så. Eftersom att han håller på med sin fotboll så mycket som han gör är det inte många tillfällen på året som han får tillåtelse att dricka. Så det var riktigt kanonkul. Haha!

peace brothers

dagens låt


Rockstar-Nickleback

dagens låt


Footprints in the sand-Leona Lewis

dagens låt


Run the Show-Kat Deluna
Inte rätt vidoe men får funka i alla fall!

beach08

Badat två gånger till nu då. Känns grymt bra om jag får säga det själv.

Myste med loveisch hemma och på stranden igår och idag var jag med Stasi och Marre och badade. Hoppas att man fått lite färg dessa dagar. Känns som att man är brun när man går och lägger sig men när man vaknar på morgonen är man lika blek, någon annan som känner så?

PUSS

dagens låt


Ted Gärdestad-Eiffeltornet


nytt möte


Skakade en ny hand. Klev in i rummet med två fotöljer. Satte mig i ena och la väskan på golvet. Han frågade lite om varför jag valt att komma dit och vad det var jag ville prata om sedan så flöt samtalet på jättebra i 45 min. Jag tycker vi fick en bra kontakt och jag har redan bokat in två nya tider.

Skönt att äntligen få prata med någon utomstående men som också förstår hur jag känner och vill hjälpa till. Vara nära att gråta några gånger men jag kände inte för det så jag var stark och höll tillbaka. Svårast är att prata om min bror och min älskade J. Vad ska man svara på när han frågar varför man älskar just J? Det enda jag fick fram var att han är så himla söt, snäll och han är ju han. Så är det bara.

Vad tycker du bäst om dig själv?
Det var ju också en mycket knivig fråga. Försökte slingra mig men var väl tvungen att få fram hur jag egentligen tycker om mig själv. Något man får jobba på tycker han.

Skönt att prata ut på riktigt någon gång istället för att bara skriva här.

PEACE

dagens...låt?

Alla håller ju på med dagens hit och dagens dit så jag ska inte vara sämre.

Låt mig presentera Dagens Låt:





inte långt kvar.

Sommarlovet kommer allt närmare nu. Skönt tycker jag, ni också hoppas jag?

Inte mycket som händer i skolan nu heller. Det underlättar så sjukt mycket. Dagarna bara rinner iväg. En redovisning kvar och det kommer gå superbra känns det som. No worries! Denna helgen har dock gått alldeles för fort. Men jag har badat! Inte så jättevarmt om man säger så men man kunde ju bara inte hålla sig ifrån vattnet när man legat och glassat i solen hela dagen.

Imorgon smäller det. Tio över två ska jag vara på UM och träffa pyskologkillen. Kan ju säga att jag är lite nervös. Pallar inte att sitta och kolla någon i ögonen hela tiden när jag ska berätta om mig själv. Hoppas man kan slappna av och verkligen få ur sig allt som behövs. Kanske inte är något för mig men det är ju värt att försöka, eller hur?

puss

RSS 2.0